HOME » Catering Rheden

Catering Rheden

Eetwinkel-Favorites-cateringfolder
Lunchroom Breudje Dieren
Catering DIEREN

BREUDJE verzorgt in samenwerking met Eetwinkel Favorites de lekkerste catering en partyservices in Rheden. Verras uw gasten met een heerlijke catering bij u thuis of op locatie in Rheden. Wij hebben alles in huis om zowel particuliere- als zakelijke catering tot een succes te maken! Alles wordt huisgemaakt met verse en kwalitatieve producten en bereid volgens eigen receptuur.

Wij bieden een breed scala aan catering services zoals belegde broodjes, warme- en koude buffetten, opgemaakte salades, luxe koude hapjes, bittergarnituren en lunchen in Rheden. Heeft u speciale wensen die u niet in ons assortiment terug vind, neem gerust contact met ons op en wij kijken graag of uw wensen vervuld kunnen worden. In overleg is erg veel mogelijk, wij denken graag met u mee!

Voor elk feest staan wij klaar om u te ontzorgen met heerlijk eten.

Bestel u catering in Rheden.minimaal 3 dagen van te voren. U kunt uw bestelling doorgeven bij BREUDJE of bij Eetwinkel Favorites, onze medewerkers helpen u graag verder. Het is ook mogelijk om u bestelling telefonisch of via e-mail door te geven. Zie onze contactgegevens.

Sfeer foto’s

Lunchroom Breudje Dieren
Lunchroom Breudje Dieren
Lunchroom Breudje Dieren